Kenelle sinä myöntäisit Etelä-Savon parhaat –palkinnon vuonna 2017?

Etelä-Savo etsii seitsemättä kertaa maakunnan parhaita yhteishengen, identiteetin tai imagon kohentajia. Ehdotuksia Etelä-Savon parhaat -palkinnon 2017 saajaksi ja perustelut sille voi jättää sähköisesti seuraavasta linkistä Etelä-Savon -parhaat 2017  .Ehdotuksen voi jättää nimettömästi, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme pieniä palkintoja. 

Viimeinen ehdotusten jättöpäivä on perjantai 17. marraskuuta.

Ehdotuksia palkinnonsaajiksi voi tehdä kuka tahansa, mutta valinnan tekee raati. Suomi 100 –juhlavuoden hengessä raati palkitsee tänä vuonna erityisesti Yhdessä –teeman toteuttajia. Palkintoraadin muodostavat Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen, Etelä-Savon kauppakamarin, Etelä-Savon yrittäjien, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Etelä-Savon rahaston, taidetoimikunnan ja maakuntaliiton edustajat.

Viime vuonna Etelä-Savon parhaina palkittiin Ilkka Arvola, Craft & Design Savonlinna –verkosto ja Helena Skopa.

Etelä-Savon parhaat -palkintoa on myönnetty vuodesta 2011 alkaen. Vuosien saatossa palkinnon ovat saaneet Ilkka Seppä ja Sylvi Symposiumi, Savonlinnan taidelukio, SaimaaHoliday-yritysverkosto, jääpalloseura Kampparit, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, lastenkulttuurivaikuttaja Mervi Riikonen, kirjailija Reijo Honkonen, toimittaja Kimmo Ohtonen, Etelä-Savon urheiluakatemia, aluejohtaja Heino Lipsanen, muotoilija Riikka Kaartilanmäki ja seppä Jarkko Kaartilanmäki, Big Wheels -tapahtuma ja sen tuottaja Heikki Skyttä, Pieksämäen kylät ry, Rantasalmen Puhallinorkesteri ry ja kuvaaja Hamid Al-Sammarraee.

Lisätietoja palkinnosta antaa kehittämispäällikkö Heli Gynther Etelä-Savon maakuntaliitosta, puh. 040 773 7285.