Vireä ja valloittava Etelä-Savo esittäytyi matkamessuilla

Vireä, värikäs ja valloittava Etelä-Savo esittäytyi näyttävällä yhteisosastolla Matka 2011 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20. - 23. tammikuuta.

Etelä-Savon näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä maakunnan messuosastoon.

- Ensikommentit niin maakunnan näkyvyydestä kuin osaston kävijämääristä ja rakenteesta olivat myönteisiä, sanoo maakuntaliiton matkailuvastaava, maakuntasuunnittelija Heli Gynther.

Tarkempia mielipiteitä liiton väki saa palautetilaisuudessa, johon kaikki näytteilleasettajat kutsutaan vielä talven mittaan.

- Samalla pohdimme, miten etenemme matkamessuasiassa jatkossa, Gynther kertoo.

Tänä vuonna osaston vetonaula oli onnenpyörä, jonka eteen väkeä kerääntyi jonoksi asti.

- Myös Kissakosken kahvila ja sen ympärille rakennettu tori saivat kiitosta.

Maakunnan osastolla saattoi tutustua alueen monipuoliseen matkailutarjontaan, nauttia torikahvilan leppoisasta tunnelmasta ja paikallisista herkuista - ja hyvätuurinen keräsi voittoja myös kilpailuissa ja onnenpyörässä. Vieraita viihdyttivät jäänveistäjä ja kasvomaalari sekä Olavinlinnan torniveljekset.

Mukana yhteisosastolla oli kolmisenkymmentä yritystä, organisaatiota ja yhteisöä. Ensimmäistä kertaa Etelä-Savo esiintyi yhteisellä osastolla viime vuonna. Messuihin tutustui tänä yli 83 000 kävijää.

Lisätietoja antavat markkinointipäällikkö Roosa Kallio, puh. 044 770 0512, ja markkinointiassistentti Hannele Koivula, puh. 044 770 0519.

Monipuolinen matkailumaakunta

Kauniit rannat ja puhtaat vedet houkuttelevat Etelä-Savoon satojatuhansia lomailijoita ja matkailijoita joka vuosi.  Maakuntamme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ympäri vuoden. >Tutustu tarjontaan.

Yhteisosasto

Etelä-Savo valloitti Helsingin messukeskuksessa värikkäällä yhteisosastolla, jolta löytyi muun muassa maalaispuoti. >Lue tiedote.