Koe.

Etelä-Savossa on tuhansia tapahtumia ja kiinnostavia käyntikohteita kesät talvet. Saimaa, Puula, Kyyvesi ja tuhannet muut järvet luovat puitteet elämyksille, joista syntyy hyvää mieltä ja muistoja. Ota omasi!

Jokaiseen makuun.

Herkkujen ystävälle lörtsyt Savonlinnan torilla, lähiruokaa Saimaan Charmanteilta sekä kuppi kahvia ja tuoreita vihanneksia Mikkelin torilta.

Historian ystävälle Astuvansalmen kalliomaalaukset Ristiinassa, Olavinlinna Savonlinnassa ja Marskin jalanjäljet päämajakaupunki Mikkelissä.

Luonnon ystävälle Koloveden, Linnansaaren ja Repoveden kansallispuistot, saimaannorppa sekä Mikkelipuiston ja Kenkäveron upeat puutarhat.

Kulttuurin ystävälle Savonlinnan oopperajuhlat, Mikkelin musiikkijuhlat, Taidekeskus Salmela Mäntyharjulla, balettijuhlat Savonlinnassa ja Savcor Ballet Mikkelissä.

Vauhdin ystävälle Jurassic Rock  ja vesiliukumäki Mikkelin Visulahdessa, lavatanssit Syvälahdessa Kangasniemellä ja SM Vaakuna-Ralli Mikkelissä.

Urheilun ystävälle maailman suurimmat soudut Sulkavalla, St. Michel -ravit Mikkelissä ja retkiluistelureitit Rantasalmella.

Hiljaisuuden ystävälle Valamon ja Lintulan luostarit Heinävedellä, maailman suurin puukirkko Kerimäellä ja erämaamökki Juvalla.

Ja paljon, paljon muuta!

Etelä-Savo kehittää aktiivisesti sekä matkailu- että kulttuurielinkeinojaan. >Tutustu matkailun ja kulttuurin kehittämisohjelmiin.

>Tutustu maakuntaa esitteleviin aineistoihin.