Sydän Saimaalla

Muuttajat kertovat tarinansa. >Lue koko esite.

Asu.

Saimaan maakunnasta löytyy hyvä arki ja ylelliset vapaa-ajan mahdollisuudet puhtaassa, turvallisessa ja edullisessa ympäristössä sekä neljä aidosti erilaista vuodenaikaa. Etelä-Savon kaupungeista ja kunnista on helppo löytää osoite omalle kodille. Täällä voit oikeasti asua omakotitalossa järven rannalla, keskellä kaupunkia.

Monta hyvää syytä.

Tilaa ja aikaa itsellesi ja perheellesi. Matkat taittuvat joutuisasti ja ilman ruuhkia kouluun, työpaikalle ja harrastuksiin.

Asumisen laatu- ja hintataso. Saimaan maakunnasta saat jopa omakotitalon järven rannalta helsinkiläisen yksiön hinnalla.

Lapsiperheiden ja nuorten työmahdollisuudet. Kiinnitämme niihin erityistä huomiota.

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Valinnanvara piristää ja antaa uusia virikkeitä arkeen.

Puhdas ja ainutlaatuinen järviluonto. Usein mökille on vain kivenheiton matka, vene voi odottaa jo omassa kotirannassa.

Maailmanluokan kulttuuritapahtumat. Monipuolinen ja korkeatasoinen kulttuuritarjonta rikastuttaa elämisen laatua ja tarjoaa upeita elämyksiä.

Hyvä sijainti. Etelä-Savosta matka-aika pääkaupunkiseudulle on vain reilu pari tuntia ja yhteydet toimivat sujuvasti joka suuntaan.

Etelä-Savossa on noin 38 000 omakotitaloa, noin 24 000 kerrostaloasuntoa ja noin 13 000 rivitalohuoneistoa. Jokaisella eteläsavolaisella on asuinpinta-alaa keskimäärin 42 m2. Lisäksi vapaa-ajan asuntoja Saimaan maakunnassa on reilut 48 000.

>Tutustu maakuntaa esitteleviin aineistoihin.